Citata



Kadangi visi aplinkui netenkina Šapranausko įgeidžių, ką kalbėt, kad jis jūsų reikalavimus patenkintų.

"Jei valstybė žmogui neturi atsakomybės, ką jau kalbėti apie žmogaus atsakomybę".


Apie mus

Shake your būtį! "Uroboras" yra krikdemiškas laikraštis apie menininkus, sportininkus ir jų darbus.

Pasiekti redaktorių Karolį Jachimavičių galite paštu: "karolis *etta* uroboras *taškas* lt"

arba mob. tel. nr. +370-610-07086.

Fidget house - tai Maroon 5

Seksas būna prancūziškas, vokiškas, švediškas (palaikomas valstybės finansinėmis injekcijomis) ir marūn faiv seksas. Ten svarbu apšvietimas, kampas ir ar gaunasi nuotrauka per pailsėjimą po dūsavimų. Na, toks seksas dėl miesčioniško pižoniško reikalavimo, kurio instrukciją galima rasti "Cosmopolitan" arba FHM. Toks, kuris netrukdo gyventi statistinio, nuo kataklizmų ramaus gyvenimo ir yra fonas gyvenimo kelyje kaip marūn faiv muzika manekenėms netrukdo eiti podiumu.

Fidget house - tai marūn faiv šokių aikštelėse. Nuelektrintas ir nuhiphopintas, niekam nekenkia, laukia apsivaisinti visu lizdu kokiame nors 93-ių gimimo kartos  "Prie Universiteto" atitikmenyje.

Grupės ir gabalo pavadinimą matote.Grupės ir gabalo pavadinimą matote.

http://www.mediafire.com/?qznzjm5odzn

Vitalijus

Karka, jei emiesi dalinti muzika :) buk mielas parasyk pavadinima ir fidget midget remixuotoja :) nes orginalas jau buvo kelis kart.

Apklausos

Lietuvos gyventojau, kas jums svarbiau? Kurį labiau palaikot?:

Komentaras

Lietuvoje intelektinės nuosavybės vagys ruošiasi kurti "Piratų partiją". Piratavimu yra vadinamos intelektinės nuosavybės vagystės, tad jau pavadinime pasakyta, koks yra jų tikslas - vogti, imti be atlygio tai, ką sukuria kiti, prieš tų kūrėjų valią.