RSS

Surinkti turinį

Citata



Kadangi visi aplinkui netenkina Šapranausko įgeidžių, ką kalbėt, kad jis jūsų reikalavimus patenkintų.

"Jei valstybė žmogui neturi atsakomybės, ką jau kalbėti apie žmogaus atsakomybę".


Apie mus

Shake your būtį! "Uroboras" yra krikdemiškas laikraštis apie menininkus, sportininkus ir jų darbus.

Pasiekti redaktorių Karolį Jachimavičių galite paštu: "karolis *etta* uroboras *taškas* lt"

arba mob. tel. nr. +370-610-07086.

Elektroniniu parašu prieš pedofiliją

kom_tit

Vakar baigėsi MTV Europos apdovanojimai, iš ko mums nieko gero, nes net naujiena apie geriausiais Baltijos šalyse išrinktais ir kiek išsirinkusiais Juste Arlauskaite ir Leonu Somovu praėjo sukeldama raibulius tik muzikos pasaulyje, o regioniniai aktai į pasaulio meinstrymus vis tiek neprasimuša, nes jie regioniniai ir daug galvoja apie savo atspindį šalies kontekste, tačiau manau, kad menininkai turi nenustoti kovoti būti tikrais.

Šią savaitę dar vieną kartą prabilo už Nidą Vasiliauskaitę jautresnis Algis Ramanauskas, kuris gali tave užsivaikyti telefonu, elektroniniu paštu, grasinti duoti į snukį gyvai dėl bet kokio jo kalbos ar minčių stilizavimo, menkiausio neatitikimo. Galbūt todėl, kad švaistė energiją dangstymuisi nuo kritikos, jis taip ir nenuspalvino politinės padangės savo citatomis, taip ir neįsiliejo į politikos sūkurius.

This is not Radioshow!

Šią savaitę Andrius Kubilius pareiškė, kad Algirdas Brazauskas nenorėtų jo matyti premjeru. Tai buvo oficialus socialdemokratų pripažinimas opozicija. Aš irgi nenorėčiau matyti Brazausko premjeru, jeigu būčiau Seimos narys konservatorius arba tiesiog konservatorius.

Šią savaitę vertėjo įsijungti laidą “Kakadu”, kur Tomas Ališauskas nebegalėjo tverti neišsipisinėjęs, raitė priegaides, sukukavimus ir kitokius maivymusis iš pozicijos. Turbūt jame prabudo ilgai slopinta rokenrolo dvasia, norinti suplėšyti Petruškevičiaus svečių skarmalus.

Šią savaitę pateikti kaltinimai pedofilija karo akademijos pulkininkui leitenantui Sauliui Vitkui, kuris mergaites prisiviliodavo per socialinius tinklus, pats apsimetęs maža mergaite. Tokių dalykų būtų galima išvengti, jeigu būtų visuotinis elektroninis parašas, užkertantis kelią anoniminėms manipuliacijoms. Tačiau elektroninis parašas trukdytų laisvai vogti muziką, filmus, programinę įrangą…

Ne šią savaitę, bet vis tiek linksma prisiminti, kaip vieno GPS gido autoriai į internetą paleido sugadintą programinės įrangos versiją ir visiems garsiai pasigyrė, kad patys ją sugadino. Vagys, ieškokite originalios versijos. Visai kaip tie policininkai, kurie negali atsispirti kameros žavesiui ir nusišypsoję papasakoti, kurie inkilai veikia. Taip taip, kameryte glostom!

iki gyvos galvos

Jus net neįsivaizduojat koks jis pedofilas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jo mažiausia bauda,kuria jis gali atsilyginti-iki gyvos galvos ir visoms toms mergaitėms moralinė žala + kastracija.
Čia jums ne Usa,čia tikras pedofilas,kurio reikia saugotis ir į jo net pusę nežiūrėti.
Kai po 10 metų jis išei,tikrai norėčiau jam pakartinti gyvenimą taip,kaip jis visoms!
Nekenčiu ir lai dega pragare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Čia paskutinis išsigimėlis,kuris niekada nesusiras žmonos ir neturės vaikų.
Jam gyvenimas bus sugadintas.
Tikiuosi tuo kasnors pasidarbuos!
Linkiu viso ko blogiausio!!!!!
Kad kalėjime jam pragaras kiekvieną dieną būtų.
Jį muštu ir grasintų taip,kaip jis mergaitėms.
Tegu ne jis dievas būna,o vergas!!!!!!!
Tau galas Sauliuk!-Aceit Raimonda ir Darius.
Kai sėdėsi iki gyvos galvos-aš saldžiausiai miegosiu ir tai bus mano pati laimingiausia diena!!!!!
Tegu tavo nuotraukas,kaip paskutinio išsigimelio platina visi ant gatvių,internete,kaip
Usą tai tave dar žiauriau.Kad kiekvienas žurnalistai susidomėtų tavimi.
Paspausiu ranką tam,kad parodys laidą apie tave.Ir tavo išgamiškus norus.
Nekenčiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IKI GYVOS GALVOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!

c_3000

Kamon, jie gyvana realiam pasaulyje. Visi žino piratavimo mastus ir bando kovoti savais būdais. Nesakau, kad jie pasirinko labai teisingą kelią, tačiau informuoti apie sugadinimą jie privalėjo. Kitu atveju tai būtų labai trumparegiškas veiksmas.

okeana burbuls

"Ar iš Google kas nors reikalavo naudoti elektroninį parašą?"
Atsakymas: tu.

Karolis Jachimavičius

Tai gerai, kad GPS įrangoje yra daug konkurencijos, tačiau tai nereiškia, kad senuko mokamos įrangos vagystė yra morali ar kad įrangą išleidusi kompanija turi prisitaikyti prie to, kad jis vagia. Kodėl visiems vagims nepritaikius lozungo "vagia dabar, nusipirks rytoj"?

Ar iš Google kas nors reikalavo naudoti elektroninį parašą?

okeana burbuls

Google paleido nemokamą Sat-Nav. Karoli, ar jie nėra šlykščios korporacinės žiurkės savo svoriu naikinančios mažycius GPS softo gamintojus. Ir svarbiausia, ar jie naudojo eParašą paleisdami nemokamą navigaciją?!

Karolis Jachimavičius

Tavo galva, jie turėtų pateisinti, kad žmogelis iš jų vagia?

c_3000

GPS gido autoriai labai teisingai pasielgė, kad įspėjo apie sugadinimą. Jeigu koks žmogelis nelegaliu būdu gautų sugadintą versiją ir nežinotų apie jos specialų sugadinimą, tuomet galvotų kad tie autoriai yra lochai ir jų GPS neveikia. Kita kartą, kai tas pats žmogelis turės pinigų ir pirks GPS legaliai - daugiau niekada nesikreips pas lochus, kurie nemoka gaminti GPS gidų.

Apklausos

Lietuvos gyventojau, kas jums svarbiau? Kurį labiau palaikot?:

Komentaras

Lietuvoje intelektinės nuosavybės vagys ruošiasi kurti "Piratų partiją". Piratavimu yra vadinamos intelektinės nuosavybės vagystės, tad jau pavadinime pasakyta, koks yra jų tikslas - vogti, imti be atlygio tai, ką sukuria kiti, prieš tų kūrėjų valią.