RSS

Surinkti turinį

Citata



Kadangi visi aplinkui netenkina Šapranausko įgeidžių, ką kalbėt, kad jis jūsų reikalavimus patenkintų.

"Jei valstybė žmogui neturi atsakomybės, ką jau kalbėti apie žmogaus atsakomybę".


Apie mus

Shake your būtį! "Uroboras" yra krikdemiškas laikraštis apie menininkus, sportininkus ir jų darbus.

Pasiekti redaktorių Karolį Jachimavičių galite paštu: "karolis *etta* uroboras *taškas* lt"

arba mob. tel. nr. +370-610-07086.

Nupieštas electro ir iliustruotas indie

Edvardas savo apžvalgose mini, kad dažnai muzika ir grafinis dizainas eina koja kojon. Ferry Gouw man daugiau iliustratorius ir animatorius nei dizaineris, bet skirtumo nėra. Visi šio menininko darbai sukasi aplink muzikos ašį: pradedant flyeriais ir baigaint klipais.  O klientų sąraše šalia folk'o mergaičių randame ir elektrininkus Simian Mobile Disco.

Indiežiukai Mystery Jets savo visus visualsus visada pasirenka teisingai.Indie'žiukai Mystery Jets savo visus visual'sus visada pasirenka teisingai.
Gražus plakatas su gražiu atlikėjų sąrašu. Visapusiška teisybė.Gražus plakatas su gražiu atlikėjų sąrašu. Visapusiška teisybė.

Čia jau rodytas Major Lazer klipas "Hold the Line" taip pat jo darbas,  dar jis kaltas dėl Tom Vek "I Ain't Saying My Goodbyes" dainos įamžinimo juostoje, SMD "Love" klipo ir daug kitų.

Apklausos

Lietuvos gyventojau, kas jums svarbiau? Kurį labiau palaikot?:

Komentaras

Lietuvoje intelektinės nuosavybės vagys ruošiasi kurti "Piratų partiją". Piratavimu yra vadinamos intelektinės nuosavybės vagystės, tad jau pavadinime pasakyta, koks yra jų tikslas - vogti, imti be atlygio tai, ką sukuria kiti, prieš tų kūrėjų valią.