RSS

Surinkti turinį

Citata



Kadangi visi aplinkui netenkina Šapranausko įgeidžių, ką kalbėt, kad jis jūsų reikalavimus patenkintų.

"Jei valstybė žmogui neturi atsakomybės, ką jau kalbėti apie žmogaus atsakomybę".


Apie mus

Shake your būtį! "Uroboras" yra krikdemiškas laikraštis apie menininkus, sportininkus ir jų darbus.

Pasiekti redaktorių Karolį Jachimavičių galite paštu: "karolis *etta* uroboras *taškas* lt"

arba mob. tel. nr. +370-610-07086.

Alfonsas Penikas valgo ledą ir tai vis dar juokinga

Tai ne Alfonsas Penikas, bet jums vis tiek galvoje skamba "Baby, when the lights go out".Tai ne Alfonsas Penikas, bet jums vis tiek galvoje skamba "Baby, when the lights go out".

Šį šeštadienį, apie pietus, vaikų chorų vedėjas ir šokėjas Alfonsas Penikas ėjo Pilies gatvės pradžiomis valgydamas ledą. "Jo labiau išvystytą viršutinę užpakalio raumenų dalį kartu su apatine gaubė aptempti šviesūs džinsai, buvo su juoda maike, kaip visada ėjo vienas", pasakoja Lorena.

New Young Pony Club jau apdainavo Alfonsą vienoje smagioje dainoje. Bet vis tiek juokinga.

Šiandien Marijampolėje pastebėtas klaidžiojantis Linas Strockis-Few Nolder. "Aš pagalvojau, kur jį mačiau, taigi per vieną koncertą buvau sutikęs. Vaikšto toks apšalęs Marijampolės gatvėm ir žiūri, koks čia namas. SMSus tik varo :)", pasakoja Vilius M.

Strockis tikriausiai bando sujungti didžiausius Žemėlapio taškus ir gauti Daktaro Dolitlio portretą arba tiesiog rūpinasi projekto "Silence" (His name is Marius Adomaitis) filialu.

Šaltiniai iš komiko Pauliaus Ambrazevičiaus aplinkos taip pat pasakojo, kad jis yra didelis mergišius. "Jam žiauriai patinka mergos. Man net keista, kad žmogus gali taip būti atsidavęs vienai lyčiai", sakė vienas savo tapatybės nenorintis išduoti šaltinis.

Kiek mums žinoma, Paulius jau trečia savaitė draugauja su žurnaliste Lauryna Vireliūnaitė, todėl tokie šaltiniai yra tiesiog iš piršto laužti. Kaip pasakytų Paulius: "Take it, you not gay".

Karolis Jachimavičius

Egle, kaip jūs?

egle

Baikit ant zmoniu varyt ir i facebooka spaminti

Edvardas

Penikas ir šviesūs džinsai nesenstanti klasika! kažin, buvo su juodais ar baltais kedais?
kai mokiausi čiurlionkėj, tai buvo žiauriai juokinga, kai jis kabino mano klasiokę: "Giedriuk, lipk pas mane pro langelį, nieks nepamatys..." (čia išlendęs pro langą dvarionkės kabinete) :)

Apklausos

Lietuvos gyventojau, kas jums svarbiau? Kurį labiau palaikot?:

Komentaras

Lietuvoje intelektinės nuosavybės vagys ruošiasi kurti "Piratų partiją". Piratavimu yra vadinamos intelektinės nuosavybės vagystės, tad jau pavadinime pasakyta, koks yra jų tikslas - vogti, imti be atlygio tai, ką sukuria kiti, prieš tų kūrėjų valią.