RSS

Surinkti turinį

Citata



Kadangi visi aplinkui netenkina Šapranausko įgeidžių, ką kalbėt, kad jis jūsų reikalavimus patenkintų.

"Jei valstybė žmogui neturi atsakomybės, ką jau kalbėti apie žmogaus atsakomybę".


Apie mus

Shake your būtį! "Uroboras" yra krikdemiškas laikraštis apie menininkus, sportininkus ir jų darbus.

Pasiekti redaktorių Karolį Jachimavičių galite paštu: "karolis *etta* uroboras *taškas* lt"

arba mob. tel. nr. +370-610-07086.

Modestas Vaišnoras ant scenos atsiėmė Pareigytei pasakytus žodžius

mode_az

Šį vakarą Vilniaus klube "Tamsta" vyko paskutinis prieš vasarą komikų stendaperių pasirodymas. Galbūt tai buvo "Du kavos" organizuojama "Tribūna", galbūt laidos "Humoros klubas" nefilmuota versija.

Komikas ir konferansjė, kuris nuo Vytauto Kernagio skiriasi tuo, kad yra gyvas, Modestas Vaišnoras renginio metu pasakė atsiimąs grupės "69 danguje" narei Nijolei Pareigytei pasakytus žodžius. P.Vaišnoras nebyliai parodė visiškai priešingus judesius nei skandalingąjį kartą: traukiamais judesiais nuo burnos į išorę.

Komikas Justas Jankevičius juokavo, kad iškvietęs Klaipėdos taksi firmos "Svajonių taksi" automobilį jis tikisi juodo Lamborghini su didžiapape blondine, tačiau gauna ūsuotą senuką, tik jis tai papasakojo juokingiau.

Paulius Ambrazevičius priekabiautojui iš salės atkirto, kad "jis piso jo storą mamą, atsiprašau, tai ji piso mane". Modestas Vaišnoras sušvelnino situaciją minėdamas, kad tikriausiai Paulius minėtają mamą tik glamžė. Paulius Ambrazevičius ir Modestas Vaišnoras taip pat atliko Algio Ramanausko citata "Man labai patinka subtilus angliškas humoras" grįstą lietuviškų statybininkų parodiją, kurioje per vieną minutę penkis kartus pasakė rusišką žodį "blet" ir porą kartų lenkišką "kūrva".

Anastasija Zemdliauskaitė pasakojo, kad jeigu tik kitoje gatvės pusėje yra banano žievė, ji būtinai su kuo nors permiega. Rokas Golcas daug šaipėsi iš savo mažo pimpalo, tačiau iš jo stigmos daugiausia juokėsi merginos. Šarūnas Černiauskas merginas prilygino Teleloto bilietui, o Nerijus Petrauskas juokėsi iš praėjusių prezidento rinkimų kandidatų. Po renginio įkvėptas jaunimas iš publikos bandė juokauti savose kompanijose, šypsojosi ir padavėjos, buvo galima įsigyti "Du kavos" atributikos.

monkey in the reasonably priced car

:D kriu kriu kriu.

asia

aha, šiaip tai, mane supainioti su nerijum... khem... mano buvo apie kandidatus, nerijus apie kiaulių gripą kriuksėjo:)

monkey in the reasonably priced car

emm.... kad pas mane nebuvo nė vieno bajerio apie prezidento rinkimus, išskyrus kad Sasha son(g) užėmė trečią vietą kaip Prunskienė? Teks vėl paneigimą rašyti :))

Apklausos

Lietuvos gyventojau, kas jums svarbiau? Kurį labiau palaikot?:

Komentaras

Lietuvoje intelektinės nuosavybės vagys ruošiasi kurti "Piratų partiją". Piratavimu yra vadinamos intelektinės nuosavybės vagystės, tad jau pavadinime pasakyta, koks yra jų tikslas - vogti, imti be atlygio tai, ką sukuria kiti, prieš tų kūrėjų valią.