RSS

Surinkti turinį

Citata



Kadangi visi aplinkui netenkina Šapranausko įgeidžių, ką kalbėt, kad jis jūsų reikalavimus patenkintų.

"Jei valstybė žmogui neturi atsakomybės, ką jau kalbėti apie žmogaus atsakomybę".


Apie mus

Shake your būtį! "Uroboras" yra krikdemiškas laikraštis apie menininkus, sportininkus ir jų darbus.

Pasiekti redaktorių Karolį Jachimavičių galite paštu: "karolis *etta* uroboras *taškas* lt"

arba mob. tel. nr. +370-610-07086.

Twilight muša rekordus

Eclipse_logo

"New Moon" daužo Box Office rekordus – JAV per pirmą dieną surinko 72.7 milijonus dolerių, aplenkė senąjį čempioną "The Dark Knight" ir jo 67.2 milijonus. Per visą pasaulį surinko net 258.8 milijonus dolerių ir tai yra septintas visų laikų rezultatas, pasiektas per savaitgalį. Be to, viskas susidėjo ir buvo pasiektas dar vienas rekordas – pirmą kartą dešimt pelningiausių filmų per dieną sugebėjo surinkti 100 milijonų dolerių. "The Dark Night" fanai sako, kad "Twilight" trumpesnis net 45 minutėm, todėl buvo parodyta daugiau seansų.Po pirmos triuškinančios dienos "Twilight" išsisėmė ir nebepasiekė įspūdingų rezultatų. Lieka laukti "The Twilight Saga: Eclipse" ir naujų rekordų.

under-the-dome-by-stephen-king simpsons-movie-dome-1

Stephen King nauja knyga "Under the Dome" buvo išleista praeitą savaitę, bet jau ruošiamasi ją pritaikyti televizijai. Prie to turėtų prisidėti Steven Spielberg, Stacey Snyder, Darryl Frank, Justin Falvey ir pats knygos autorius.

"Remember me" treileris.

Jason Lee turėtų debiutuoti kaip režisierius su filmu "Get Back." Filmas bus apie du dėl muzikos pamišusius draugelius, kurie laiku nukeliauja į 7-ojo dešimtmečio Londoną . Vienas iš keliautojų laiku sugeba sukonstruoti meilės trikampį su Yoko Ono ir John Lennon. Matt Berenson prodiusuos, kalbama, kad pats Jason Lee vaidins vieną iš keliautojų laiku. Tubūt įdomiausia yra tai, ar  pavyks gauti teises į Beatles dainas, nes tai yra beveik neįmanoma.

Sunerimę mokslininkai perspėja, kad popkornai kine yra nesveika.

Werner Herzog "Aguirre the Wrath of God" oficialiai neturėjo soundtracko. Visą muziką sugrojo vokiečių grupė "Popol Vuh," kuri šiandien dėl bendradarbiavimo su Herzogu gyvena antrą gyvenimą.

"The Twilight Saga: New Moon" režisierius Chris Weitz režisuos filmą "The Gardener." Apie Los Andžele sunkiai dirbantį meksikietį, kuris nori apsaugoti savo sūnų. Pasakoja ir apie gandus, kad mes kiną.

Ar John Woo išsikraustymas į Tolimuosius Rytus tikrai yra didelis nuostolis Holivudui?

john-woo

Apklausos

Lietuvos gyventojau, kas jums svarbiau? Kurį labiau palaikot?:

Komentaras

Lietuvoje intelektinės nuosavybės vagys ruošiasi kurti "Piratų partiją". Piratavimu yra vadinamos intelektinės nuosavybės vagystės, tad jau pavadinime pasakyta, koks yra jų tikslas - vogti, imti be atlygio tai, ką sukuria kiti, prieš tų kūrėjų valią.