RSS

Surinkti turinį

Citata



Kadangi visi aplinkui netenkina Šapranausko įgeidžių, ką kalbėt, kad jis jūsų reikalavimus patenkintų.

"Jei valstybė žmogui neturi atsakomybės, ką jau kalbėti apie žmogaus atsakomybę".


Apie mus

Shake your būtį! "Uroboras" yra krikdemiškas laikraštis apie menininkus, sportininkus ir jų darbus.

Pasiekti redaktorių Karolį Jachimavičių galite paštu: "karolis *etta* uroboras *taškas* lt"

arba mob. tel. nr. +370-610-07086.

Nuostabūs Spacekick ir kitų plakatai

Tom Waits

Visi tik ir kalba, kad Tom Waits yra sukurtas vaidinti velnią, todėl sulaukęs 59 jis pagaliau išpildė savo likimą filme "Imaginarium Of Doctor Parnassus." Normalaus interviu iš jo turbūt nepaimsi, todėl tiesiog kalba ir klausinėja žurnalisto. Pasakoja apie savo susižavėjimą bytnikais, apie tai, kad mėgsta naujus filmus iš Lotynų Amerikos ir dar daug kitų dalykų.

1961

2

3

4

Zorro

Tie, kas mano, kad šiandien filmų plakatai yra nuobodūs, turbūt yra teisūs. Užtenka pažiūrėti kino istorikų Tony Nourmand and Graham Marsh filmų suaugusiems plakatų kolekciją.

Romos filmų festivalis mini 20 Sergio Leone mirties ir 80 gimimo metines ir jo garbei surengė fotografijų parodą.

Roman Polanski advokatas sako, kad jo klientas suprato, jog parama ne visada yra gerai. Kieno parama įeina į šią kategoriją, jis neatskleidė.

"Harry Brown" plakatas.

Harry Brown

Oficialų "Toy Story 3" treilerį žiūrėti čia. Rex ir Hamm plakatai.

Rex

Hamm

Jerry Bruckheimer nuo pat 1997 metų, kai nusipirko teises į romaną "Apache," tebevysto filmo idėją ir nepasiduoda, todėl pasisamdė naujus rašytojus. Filmas turėtų būti apie blogus policininkus.

Tie, kas vis dar yra nusivylę šiuolaikiniais plakatais, turėtų peržiūrėti dizaineio ir blogerio Spacekick (Mitch Ansara) sukurtus plakatus nepriekaištingu 7-ojo dešimtmečio stiliumi. Visai nesvarbu, kad kai kurie filmai buvo išleisti vėliau. Iš jo "I Can Read Movies" serijos.

Edward

Highlander

Jurassic

Mean Girls

Temple of Doom

Shanetron sako: "I wish motherfuckers were more original," ir kimba į darbą. Didesnioji jo darbo dalis yra skirta kompiuteriniams žaidimams.

H1

H2

Linas Jokubaitis

Jei konkreciai Spacekick, tai ieskot reiktu pas pati kureja http://spacesick.blogspot.com/2009/01/i-can-read-movies-series.html
Bet kiek suprantu, jis padare ne komerciniais tikslais, nors jie tokie populiarus, kad Guardian raso http://www.guardian.co.uk/film/filmblog/2009/oct/12/film-poster-pastiche.
Tai gal dabar ir imanoma gaut, nieko tikro nezinau.

markas

nOREJAU PAKLAUSTI IS KUR GALIMA GAUTI TOKIU PLAKATU.

Apklausos

Lietuvos gyventojau, kas jums svarbiau? Kurį labiau palaikot?:

Komentaras

Lietuvoje intelektinės nuosavybės vagys ruošiasi kurti "Piratų partiją". Piratavimu yra vadinamos intelektinės nuosavybės vagystės, tad jau pavadinime pasakyta, koks yra jų tikslas - vogti, imti be atlygio tai, ką sukuria kiti, prieš tų kūrėjų valią.