RSS

Surinkti turinį

Citata



Kadangi visi aplinkui netenkina Šapranausko įgeidžių, ką kalbėt, kad jis jūsų reikalavimus patenkintų.

"Jei valstybė žmogui neturi atsakomybės, ką jau kalbėti apie žmogaus atsakomybę".


Apie mus

Shake your būtį! "Uroboras" yra krikdemiškas laikraštis apie menininkus, sportininkus ir jų darbus.

Pasiekti redaktorių Karolį Jachimavičių galite paštu: "karolis *etta* uroboras *taškas* lt"

arba mob. tel. nr. +370-610-07086.

Folkloro šokiai pagal „PoraOro“

nauji-sokiai_2

Grafikos dizainerių duetas „PoraOro“ pristato „New Lithuanian Folk Dance“ video, kuriame apžvelgia nedarbo ir mokesčių situaciją Lietuvoje.

„Dainų ir šokių šventės organizatoriai su valstybės pagalba galėjo labiau pasistengti ir dabartinę mokesčių reformą pateikti tautai suprantama kalba. Vietoj to, kad dalyviai bėgiotų iš taško A į tašką B, mūsų mokesčių sistemos grožį galima buvo išreikšti raidžių ir skaičių kompozicijomis.

P.S. Dainų šventės ir Lietuvos mokesčių sistemos gerbėjai, dėl tokios interpretacijos neturėtų įsižeisti, nes bet koks sutapimas su realiais faktais (pavadinimais, skaičiais, personažais ar pan.) yra visiškai atsitiktinis!“ – pasakoja Viva ir Paulius.

Kūrybinį susivienijimą „PoraOro“ sudaro grafikos dizaineriai Vaiva Lingytė ir Paulius Jautakas. Pagrindinės „PoraOro“ veiklos sritys yra vizualinio identiteto, spaudos ir web grafikos kūrimas, interaktyvus dizainas.

Apklausos

Lietuvos gyventojau, kas jums svarbiau? Kurį labiau palaikot?:

Komentaras

Lietuvoje intelektinės nuosavybės vagys ruošiasi kurti "Piratų partiją". Piratavimu yra vadinamos intelektinės nuosavybės vagystės, tad jau pavadinime pasakyta, koks yra jų tikslas - vogti, imti be atlygio tai, ką sukuria kiti, prieš tų kūrėjų valią.