RSS

Surinkti turinį

Citata



Kadangi visi aplinkui netenkina Šapranausko įgeidžių, ką kalbėt, kad jis jūsų reikalavimus patenkintų.

"Jei valstybė žmogui neturi atsakomybės, ką jau kalbėti apie žmogaus atsakomybę".


Apie mus

Shake your būtį! "Uroboras" yra krikdemiškas laikraštis apie menininkus, sportininkus ir jų darbus.

Pasiekti redaktorių Karolį Jachimavičių galite paštu: "karolis *etta* uroboras *taškas* lt"

arba mob. tel. nr. +370-610-07086.

Sekmadienio nakties mini setas: netikėtas ir švelninantis pirmadienio virpulį

Sekmadienio vėlus vakaras arba, konservatyviems ir teisingiems (tiksliems), pirmadienio naktis, ko gero, yra tas laikas, kai mažiausiai tikiesi gauti kažką naujo. Laikraščiai ruošiasi pirmadienio ryto tuštybei, nuilsę blogeriai čilina po aršaus savaitgalio ir net šauniuosiuose torentuose vargu ar rasi ką naujo. Tačiau šis sekmadienis yra vertas ne tik dėl rytinių mišių – paragauk šio to šviežio ir skanaus. Ir labai, labai įvairaus.

Applescal pats nustebo išgirdęs galutinį rezultatąApplescal pats nustebo išgirdęs galutinį rezultatą

Kažkodėl Applescal man pristatomas kaip scenos naujokas, nors galiu prisiekti, jo vardą esu girdėjęs jau prieš keletą metų, kažkurioj Holdeno kompiliacijoj. Jei tuomet jis pernelyg neįsiminė, dabar tikrai įsimins, nes atlikėjas išleidžia gana neblogą albumą. Viso jo vertinti dar nesiryžtu, bet Applescal keptas Sjeesh Up remiksas yra vertas šio to daugiau, nei tavo dėmesio.

[audio:http://www.uroboras.lt/wp-content/uploads/2009/08/applescal.mp3]

Get minimal!Get minimal!

Ex-tranzeris, buvęs Drezdeno partneris Joshas toliau dirba prie leiblo bei kūrybos ir vaišina mus šeštuoju „skirtingu gabaliuku“. Rubber – guminis, griežtokas ir stiprokas naujasis techno. Iš šio leiblo daug nesitikėjau, tad Rubber yra smagi ir tranki staigmena, vienodai paveiksianti visus kaimynus tą naktį, kai šoksi klube, antroje eilėje.

[audio:http://www.uroboras.lt/wp-content/uploads/2009/08/josh.mp3]

Con026_art_posterIzraelis vis dar kamuojamas padorių dizainerių trūkumo

Trečiasis nakties draugas – Moshic, su šviežut šviežutėliu Karar. Galų gale šis tas menančio senąjį Moshic – tamsesnė atmosferą, malonūs ausiai švelnūs sąskambiai, vientisa ir tvarkinga struktūra, kerintys breakdownai ir kiek labiau nei dviem akordais besiskiriantis remiksas. Rytai jau seniai atrodė tokie patrauklūs.

[audio:http://www.uroboras.lt/wp-content/uploads/2009/08/moshic.mp3]

P

Applescal tikrai vertas dėmesio

Apklausos

Lietuvos gyventojau, kas jums svarbiau? Kurį labiau palaikot?:

Komentaras

Lietuvoje intelektinės nuosavybės vagys ruošiasi kurti "Piratų partiją". Piratavimu yra vadinamos intelektinės nuosavybės vagystės, tad jau pavadinime pasakyta, koks yra jų tikslas - vogti, imti be atlygio tai, ką sukuria kiti, prieš tų kūrėjų valią.