Citata



Kadangi visi aplinkui netenkina Šapranausko įgeidžių, ką kalbėt, kad jis jūsų reikalavimus patenkintų.

"Jei valstybė žmogui neturi atsakomybės, ką jau kalbėti apie žmogaus atsakomybę".


Apie mus

Shake your būtį! "Uroboras" yra krikdemiškas laikraštis apie menininkus, sportininkus ir jų darbus.

Pasiekti redaktorių Karolį Jachimavičių galite paštu: "karolis *etta* uroboras *taškas* lt"

arba mob. tel. nr. +370-610-07086.

Ketvirtadienio mini setas: naujas, madingas ir beveik nežalojantis intelekto

Kadangi po paskutinės pagoniškos rašliavos, su maroziškuoju progresyvu reputacijos ir nuomonės apie save susigadinti neturėčiau, leisiu sau kamatoziškai (ar prisimeni, kaip šiuo žodžiu tūlas doras lietuvis aka „Zabiela are the God“ vertindavo kiekvieną savo numylėtinio pasirodymą?) nukrypti prie senesniojo ir nebemadingojo progresyvo bei naujesniojo ir labai madingo tech-house. Apie kurių esminius skirtumus aš nekalbėsiu, nes jų lyg ir nėra. Apart to, kad bet kas pasakys, kad progresyvas – marozams, o tech-house – novatoriškiems tūsovčikams.

Didžėjus, nepaisant PETA įspėjimų, geriausią žmogaus draugą atsivedė ir į klubąDidžėjus, nepaisant PETA įspėjimų, geriausią žmogaus draugą atsivedė ir į klubą

Lietuvoje, itin reklamiškai pasivadinusiame festivalyje žada viešėt „16 Bit Lolitas“. Kiek teko veikėją matyti, į lolitą jis neneša. Į moterį irgi. Į kažką piktesnio – jau panašus. Taigi piktoji Lolita ir jos augintinis Šviečiantis Laukas nusprendė paleist į pasaulį šį tą progresyvinio. Duetas dovanoja mums kerinčio pavadinimo kūrinį - „16Bit Lollitas presents Glowfield – Reefteef“. Smagų, giloką, kiek suprogresyvintą, kiek sutechintą kūrinėlį, kuris puikiai (ir galbūt nepastebėtai) sueis bet kuriame šios pakraipos vakarėly.

[audio:http://www.uroboras.lt/wp-content/uploads/2009/07/16-Bit-Lolitas-present-Glowfield_Reefteef_uroborui.mp3]

mokslo patvirtinta tiesa įrodyta praktiškai - lapėms tikrai prie širdies didmiesčio gyvenimasmokslo patvirtinta tiesa įrodyta praktiškai - lapėms tikrai prie širdies didmiesčio gyvenimas

John Digweed visai neseniai nusprendė, kad skaitmeninių leiblų pasaulis yra lygiai vienu leiblu per mažas. Tad rizikingiems, mažiau kokybiškiems, pogrindiniams ar dar kitokiems įrašams leisti įkūrė „Bedrock Digital“. Pirmasis į išskirtinai skaitmeninę erdvę buvo ištremtas kanadietis „Dirty Mongrel“ su singlu „She speaks on the outside“. Tačiau rekomenduosiu kitą singlo pusę – „Sweep Up“. Progresyvinis tech-house su daug kosmoso, keletu ateivių laivų, nemenku kiekiu ūkuotų užkilimų ir keista, ne visai tradicine struktūra. Išskraidina (netiesiogine prasme – aut. past.), net rašant šias eilutes.

[audio:http://www.uroboras.lt/wp-content/uploads/2009/07/Dirty-Mongrel_Sweep-Up_Beddigi01.mp3]

Australijos fermeriai susirūpino turistų saugumuAustralijos fermeriai susirūpino turistų saugumu

Wombat ranką leteną paspausti galima vien už paprastą, bet stilingą viršelį. Dar man patinka, kad single pateikiami net penki jo kūrinio „Helo“ (įdomu, kodėl tik viena „l“) variantai. Vienas  ar pora remiksų man visuomet atrodydavo truputį mažokai, o keturi – labai neblogai. Aišku remiksai gana panašūs, bet visi ganėtinai neblogi. Čia paklausyti duodu gilesnį WTF IWW a Balter darbą.

[audio:http://www.uroboras.lt/wp-content/uploads/2009/07/3.-Wombat_Helo-WTF-IWW-A-Balter-Remix-uroboras.mp3]

Kitąkart lauk rūgšties. Skiestos, bet šiais laikais net Čarlis skiedžia skalbimo miltelius.

Apklausos

Lietuvos gyventojau, kas jums svarbiau? Kurį labiau palaikot?:

Komentaras

Lietuvoje intelektinės nuosavybės vagys ruošiasi kurti "Piratų partiją". Piratavimu yra vadinamos intelektinės nuosavybės vagystės, tad jau pavadinime pasakyta, koks yra jų tikslas - vogti, imti be atlygio tai, ką sukuria kiti, prieš tų kūrėjų valią.